PHP min. 5.6.8MySQL min. 5.1Apache min. 2.0
PHP-Fusion 9 Jádro
v9.0
Český překlad
Pravidelně aktualizovaný

Náhled předvyplněné žádosti [Vyřešeno]

Poslední aktualizace před 1 rokem
S
Ahoj, momentálně jsem našel malý problém u mně na webu. Do souboru postnewthread.php jsem si udělal předvyplněnou žádost do vstupu k nám, ale je tu takový háček. Jakmile hráč žádost vyplní a dá si náhled zprávy, tak náhled se ukáže správně, ale dole, tam kde to píše, se to vymaže a dá se to tam opět na tu předvyplněnou žádost, která není ale od hráče vyplněná. Na případné otázky odpovím rychle.
Kvido
Teď mně nedochází o jakou předvyplněnou žádost jde. Je to zde ve Fóru, jo? Je to zde: new_posts.php?
Hele s tím bude tedko problém, pač mám zákaz před ukončením vývoje 9.03 verze nic neupravovat. Musel bych se zeptat.
S
Mám to na své stránce, je to ve složce postnewthread.php a mám tam napsanou tu předvyplněnou žádost do určité kategorie fora.
Kvido
1/ Je to pro verzi 7xx, Fórum. To je třeba vždy uvést (ale nemáme ještě napsaný postrup pro Fórum, tak Ti nenadávám). Verze 9xx to má úplně jinak přes infusions a ten soubor postnewthread tam vůbec nemá.
2/ Upřesnění: Takže, chceš vytvořil formulář ve Fóru pro hráče založením Nový příspěvek, který odešle ten vyplněný formulář ale kam?
3/ Návrh: Nebo chcešvytvořit nový topik, v něm bude předepsána osnova toho formuláře a název třeba "Žádost - Nick hráče nawebu", Hráč osnovu vyplní a odešle, ale kam má formulář jít, do Fóra?
4/ Vytvoříš si v postnewthread nejprve formulář a napíšeš, do které kategórie vo Fóru to budeš dávat (id).
5/ Potom musíš přidat podmínku pro tu kategorii Fóra:
echo "<td class='tbl1'><textarea name='message' cols='60' rows='15' class='textbox' style='width:98%'>".$message."

6/ Dáváš to tady, jo?
 echo "<!--pre_postnewthread-->";
 opentable($locale['401']);
 if (!isset($_POST['previewpost'])) { echo "<div class='tbl2 forum_breadcrumbs' style='margin-bottom:5px'><a href='index.php'>".$settings['sitename']."</a> &raquo; ".$caption."</div>\n"; }
 echo "<form id='inputform' method='post' action='".FUSION_SELF."?action=newthread&amp;forum_id=".$_GET['forum_id']."' enctype='multipart/form-data'>\n";
 echo "<table cellpadding='0' cellspacing='1' width='100%' class='tbl-border'>\n<tr>\n";
 echo "<td width='145' class='tbl2'>".$locale['460']."</td>\n";
 echo "<td class='tbl1'><input type='text' name='subject' value='".$subject."' class='textbox' maxlength='255' style='width: 250px' /></td>\n";
 echo "</tr>\n<tr>\n";
 echo "<td valign='top' width='145' class='tbl2'>".$locale['461']."</td>\n";
 echo "<td class='tbl1'><textarea name='message' cols='60' rows='15' class='textbox' style='width:98%'>".$message."</textarea></td>\n";
 echo "</tr>\n<tr>\n";
 echo "<td width='145' class='tbl2'>&nbsp;</td>\n";
 echo "<td class='tbl1'>".display_bbcodes("99%", "message")."</td>\n";
 echo "</tr>\n<tr>\n";
 echo "<td valign='top' width='145' class='tbl2'>".$locale['463']."</td>\n";
 echo "<td class='tbl1'>\n";
 if (iMOD || iSUPERADMIN) {
 echo "<label><input type='checkbox' name='sticky_thread' value='1'".$sticky_thread_check." /> ".$locale['480']."</label><br />\n";
 echo "<label><input type='checkbox' name='lock_thread' value='1'".$lock_thread_check." /> ".$locale['481']."</label><br />\n";
 }
S
Ano, bude předepsána osnova formuláře,hráč ji vyplní a ten název přesně jak píšete. To vše mám, problém nastává v okamžiku, kdy chci použít "Náhled", kdy se to, co hráč vyplní smaže a nastaví se opět na defaultní. Můžu přidat kód.
   echo "<!--pre_postnewthread-->";
   opentable($locale['401']);
   if (!isset($_POST['previewpost'])) { echo "<div class='tbl2 forum_breadcrumbs' style='margin-bottom:5px'><a href='index.php'>".$settings['sitename']."</a> &raquo; ".$caption."</div>\n"; }
 echo "<form id='inputform' method='post' action='".FUSION_SELF."?action=newthread&amp;forum_id=".$_GET['forum_id']."' enctype='multipart/form-data'>\n";
 echo "<table cellpadding='0' cellspacing='1' width='100%' class='tbl-border'>\n<tr>\n";
 echo "<td width='145' class='tbl2'>".$locale['460']."</td>\n";
 if ($_GET['forum_id'] == 2){
 echo "<td class='tbl1'><input type='text' name='subject' value='Žádost - ".$userdata['user_name']."' class='textbox' maxlength='255' style='width: 250px' /></td>\n";
 }else {
 echo "<td class='tbl1'><input type='text' name='subject' value='".$subject."' class='textbox' maxlength='255' style='width: 250px' /></td>\n";
 }
 echo "</tr>\n<tr>\n";
 echo "<td valign='top' width='145' class='tbl2'>".$locale['461']."</td>\n";
 if ($_GET['forum_id'] == 2){
 echo "<td class='tbl1'><textarea name='message' cols='60' rows='31' class='textbox' style='width:98%'>Nick na serveru + předchozí nicky:

Hodiny na serveru:

Věk:

Působení na SP (kdy jsi začal na SP, jak dlouho hraješ...):

Bany (vaše prohřešky, abychom si o vás mohli udělat obrázek):

Předchozí gangy + současný:

Pozice v gangu (co nám můžeš nabídnout - racer, sawner...):

Zkušenosti se závody (jaké závody ovládáš, bloker, cpčkář apod.):

Zkušenosti se zbraněmi (jaké zbraně ovládáš, co ti jde lépe apod.):

Proč jsi opustil předchozí gang/y:

Proč zrovna Ice Bulls?:

V čem by jsi byl pro nás přínosem:

Něco málo o sobě:

[hide]
Screen z infa:

Screen z logu přihlášení:
[/hide]</textarea></td>\n";
 }else {
 echo "<td class='tbl1'><textarea name='message' cols='60' rows='15' class='textbox' style='width:98%'>".$message."</textarea></td>\n";
 }
 echo "</tr>\n<tr>\n";
 echo "<td width='145' class='tbl2'>&nbsp;</td>\n";
 echo "<td class='tbl1'>".display_bbcodes("99%", "message")."</td>\n";
 echo "</tr>\n<tr>\n";
   echo "<td valign='top' width='145' class='tbl2'>".$locale['463']."</td>\n";
   echo "<td class='tbl1'>\n";
   if (iMOD || iSUPERADMIN) {
      echo "<label><input type='checkbox' name='sticky_thread' value='1'".$sticky_thread_check." /> ".$locale['480']."</label><br />\n";
      echo "<label><input type='checkbox' name='lock_thread' value='1'".$lock_thread_check." /> ".$locale['481']."</label><br />\n";
   }
Kvido
$_GET['forum_id'] == 2
 //Zde vlož kód s osnovou!!
}else{
echo "<td class='tbl1'><textarea name='message' cols='60' rows='15' class='textbox' style='width:98%'>".$message."</textarea></td>\n";
}
S
Toto vložit kam? Když jsem to zkoušel místo toho, co mám teď nefungovalo to.
Kvido
Ale ty máš za
if ($_GET['forum_id'] == 2){
 echo "<td class='tbl1'><textare
.......
Tak ne!
Takto:
$_GET['forum_id'] == 2
 //Zde vlož kód s osnovou!! A tu osnovu formatuj alespoň tagy html, jinak to bude vše natlačeno jako jeden text.
}else{
echo "<td class='tbl1'><textarea name='message' cols='60' rows='15' class='textbox' style='width:98%'>".$message."</textarea></td>\n";
}
S
Nefunguje mi to, nevím kam to mám dát, nebo nevímco dělá špatně, zkoušel jsem přesně tak jak jste to napsal a nefunguje to. Asi mi budete muset upravit ten celý kod,co jsem poslal, jinak tomu nechápu.
Kvido
Tak se nikde nedostanem...
Já to nemohu odzkoušet, (navrhuji ti opravit podle psaní kódu) nemám odzkoušet na čem, pač i na localhostu mám v9.0.
Musíš asi počkat, až se vráti kolega z dovolené. Ten má v7 v provozu.

Sloučeno srpen 02 2017 08:52:11:
Já to musím odzkoušet na v7, proč to nechodí...
Počkej. Snad do zítřka.
Kvido Připojili následující obrazek:
phpf_forum_postnewthread.png phpf_forum_postnewthread_1.png
Kvido
Takže, vypadá to zatím takto:
Kvido Připojili následující obrazek:
phpf_forum_postnewthread_2.png
S
Ano, takhle to má vypadat, ale poté, co si to vypíšu a dám náhled, tak to co jsem vyplnil se mi dole v textarea smaže.
Kvido
1/ Preview i pos funguje! Viz. zde obrázek.
2/ Ale otázka, jaký to má smysl zobrazit přes Edit "Zádost" hráče, její náhled, změnit data (změnil jsem od začátku po věk) a pak změněnou Žádost odeslat zpět do Fóra, aby to všichni nejen hráči viděli. Je to sice celkem dobrý nápad, ale nedotažený.
3/ Posílám ti postnewthread2. Na FTP změň stávající na začátku podtržítkem a tento poslaný soubor změň na název "postnewthread". Mělo by Ti fungovat jako u mně.
4/ Hele, ta Žádost by měla být snad odeslána na e-mail tvého webu, ne? Pak to má smysl.
Kvido Připojili následující soubory:
postnewthread2.zip [4,42kB / 33 stažení]
Kvido Připojili následující obrazek:
phpf_forum_postnewthread2_preview.png phpf_forum_postnewthread_preview.png
S
Zdravím, pořád to nefunguje, pokud vypíšu přihlášku, dám preview, tak se mi vyplněná žádost smaže, ale jinak pořád preview se ukáže, ale musel bych ji vyplnit celou znovu.
Kvido
Teď je změno odeslání Žádosti/Přihlášky (šablony).
Dal jsem jií do headeru, takže se hned při otevření "NewThread" ukáže nahoře. Hráč si může vybrat část, nebo celou zkopíruje pod to do rámečku "Message" a odešlo s vyplněným "Subject", napři Žádost , klikne na "PostTheread" a odešle.
V Příspěvku bude jeho žádost.
K čemu ale je to dobré, pořád nevím... To jsi pořádně nevysvětlil ještě, tedy postup pro hráče.
Tuto šablonu zřejmě využijeme u nás, kde při otevření každého threadu bude mít člen nahoře info. Co musí před odesláním vyplnit. Jako verze, kategorie ve Fóru, Co má řešení přinést.
Kvido Připojili následující soubory:
postnewthread_upraveno.zip [4,42kB / 21 stažení]
Kvido Připojili následující obrazek:
phpf_forum_postnewthread3_zadost.png
S
Zdravím, slouží pro hráče tak, aby nemuseli kopírovat přihlášku, já potřebuji, aby se jim ukázala přímo v tom message, společně i s předmětem, aby hráči nemuseli nic takhle sami kopírovat a psát, stačí pouze vyplnit a odeslat, problém nastává v situaci, kdy si hráč dá "Náhled", který mu vymaže to, co on vyplnil a přepíše se to na základní přihlášku, kterou tam mám předepsanou.
Kvido

Citát

stačí pouze vyplnit a odeslat

1/Myslíš, že hráčům nebude vadit, když si ostatní, kdo otevře Fórum, přečtou odeslaný vyplněný formulář?
2/ To by snad mělo jít e-mailem na web?
3/ Teď, kdy "sedmička" je pomalu mrtvá, je plytvání čásem to řešit pro tuto verzi. Nevím, zda pokračovat, časově mně to už moc nevychází.
S
Nevím, zda bych na devítku zvyknul, jinak hráčům to nevadí, protože tam nic podstatného není a funguje to od toho, aby si to mohli všichni přečíst, minimálně již členové, kteří postoupili, aby tam mohli hlasovat, ale jinak to nikomu nevadí.
Kvido
Jo, jo.
Mám to hotové, funguje podle Tvých představ, myslím. Uvidíš.
Pošlu asi za hodku. V tom parnu toho mám už dost...
Kvido
Je to náhradní řešení. Jednoduše funguje, dle Tvoje požadavku.
1/ Klik ve Fóru PHP-Fusion v.7xx na "NewThemeů, otevře se formulář předvyplněná mesage.
2/ Text formuláře v Subject musí standardně dostat Název, formulář doplnit, upraviit a klik na "Uložit". Uloží se.
3/ Zkontroluje se uložení otevřením posledního Příspěvku. Umožňuje náhled i opětovnou úpravu.
Kvido Připojili následující soubor:
postnewthreadphp.zip [4,41kB / 21 stažení]
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse:Kvido, sKiLL
Nejnovější témata fóra
  Vlákno Zobrazení Odpovědi Poslední příspěvek
Zdielanie novinky na FB
v PHP-Fusion 9.0.3
122 6 Balin50
07-12-2018 17:27
XML Sitemap pro video
v Infuze, panely, vzhledy
530 15 zizub
02-12-2018 22:29
Novinky - posunutie pripnut...
v PHP-Fusion 9.0.3
67 1 RobiNN
02-12-2018 19:05
FormatFactory
v Pomoc
126 2 Kvido
01-12-2018 10:18
Administrácia
v PHP-Fusion 9.0.3
345 11 Balin50
13-11-2018 14:40
9.00.04
v Obecná diskuse
344 4 RobiNN
27-10-2018 12:55
Novinky - video
v Administrace obsahu
485 8 Kvido
18-10-2018 16:17
Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Shoutbox
Chcete-li odeslat zprávu, musíte se přihlásit.
RobiNN
před 10 dny
mimir na tieto veci je tu fórum...
M
před 10 dny
PHP 9.0 jak aktivovat registrovaného uživatele ?
C
před 22 dny
ahoj
Nejčtenější novinky
Žádné novinky
Žádné novinky
Žádné novinky