Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
PHP-Fusion 9 Jádro
v9.03.00
Překlad
Pravidelně aktualizovaný
Demo
Testovat PHP-Fusion

Novinky

Bezpečné potraviny jsou pro Nestlé nejvyšší prioritou

V úterý 7. 4. 2015 si připomínáme Světový den zdraví. Letošním tématem je bezpečnost potravin, kterou společnost Nestlé vnímá jako svou nejvyšší prioritu. Zajišťuje maximální kvalitu, dodržuje mezinárodní standardy, provádí kontroly a pravidelné audity na několika úrovních.

V úterý 7. 4. 2015 si připomínáme Světový den zdraví. Letošním tématem je bezpečnost potravin, kterou společnost Nestlé vnímá jako svou nejvyšší prioritu. Zajišťuje maximální kvalitu, dodržuje mezinárodní standardy, provádí kontroly a pravidelné audity na několika úrovních.

„Výrobky Nestlé jsou zárukou nejvyšší kvality. Důraz je kladen na transparentnost všech kroků výroby a zpracovatelských procesů. Všechny produkty splňují legislativní požadavky. Každý dodavatel surovin a obalů prochází opakovaně náročným auditem. Suroviny splňují fyzikálně-chemické a mikrobiologické požadavky,“ říká Jana Bártová z technické divize.

Společnost Nestlé naplňuje heslo letošního Světového dne zdraví „From farm to plate: make food safe‟. Bezpečnost potravin začíná mnohem dříve, než opustí brány závodu. U produktů jsou během výroby průběžně kontrolovány důležité parametry. Při uvedení šarže výrobků na trh se kontrolují záznamy průběhu výrobního procesu, včetně senzorického hodnocení. Všechny výrobní závody Nestlé splňují mezinárodní standardy na bezpečnost potravin (ISO 22 000 a TS 22 002-1).

Důležité je také zajištění nezávadnosti obalů. Všechny materiály musí odpovídat normám pro kontakt s potravinami a dokonale je chránit. Schvalovací audit se týká dodavatelů surovin i obalových materiálů. Kromě kontroly funkčnosti společnost Nestlé důsledně dodržuje požadavky na informace uváděné na obalech (zejména datum minimální trvanlivosti či výrobní šarže, vše souladu s platnými právními předpisy).
Bezpečnost potravin je základním požadavkem na všechny účastníky potravinářského procesu. Od výrobních společností přes dopravce a prodejce po farmáře a zemědělce. Dotýká se také samotných konzumentů. Všechny složky se v nejvyšší možné míře zasazují o to, aby byla zajištěna nezpochybnitelná bezpečnost potravin.

Světový den zdraví každoročně připomíná datum vzniku Světové zdravotnické organizace (WHO) v roce 1948. Úkolem oslav je upozornit na důležitost prevence před různými chorobami, snižování nemocnosti a úmrtnosti. Každý rok je Světový den zdraví věnován aktuálnímu tématu z oblasti veřejného zdraví a prevence nemocí.



Připravil: rjancar
PC-politika.cz


{lang: 'cs'}



Kvido 05.04.2015 21:08 310 0 komentářů

0 komentářů

Zanechat komentář

Přihlaste se, abyste mohli zveřejnit komentář.
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.

Nejnovější témata fóra
  Vlákno Zobrazení Odpovědi Poslední příspěvek
Stránka bola aktualizovaná na 9.03.00
v Obecná diskuse
9 0 RobiNN
16-02-2019 13:24
FAQ
v PHP-Fusion 9
357 4 Balin50
12-02-2019 09:55
Vlastný panel - editacia
v Administrace obsahu
128 0 Balin50
12-02-2019 09:52
Zoznam členov
v PHP-Fusion 9
357 3 RobiNN
11-02-2019 23:05
Fórum - nové vlákno
v Administrace obsahu
164 1 RobiNN
11-02-2019 23:00
Panely
v PHP-Fusion 9
286 6 RobiNN
10-02-2019 20:27
Tvorba obsahu - Vlastní stránka
v PHP-Fusion 9
406 8 RobiNN
10-02-2019 20:23